Anmeldelse af webhosting.dk

I skrivende stund er webhosting.dk den absolut billigste udbyder jeg købt webhotel hos (hvis man kigger samlet på abonnementspris og oprettelsesgebyrer). De tilbyder webhotel til kun 9 kroner pr. måned, og så er der intet oprettelsesgebyr eller gebyr for at få flyttet sit domæne. Det betyder altså et den mindste løsning hos webhosting.dk kun koster kr. 108 pr. år excl. moms (inkl. oprettelse).
I forhold til prisen, er antallet af features ganske ok. I modsætning til de fleste andre lavpris udbydere er der dog f.eks. ikke indkluderet MySQL på den mindste hosting løsning (dette kan dog købes som tillægsydelse).

Jeg har endnu kun benyttet mig af hosting hos webhosting.dk i ganske kort tid, men jeg har dog foreløbig ikke oplevet problemer med stabiliteten. Dog skal det siges at jeg et par gange har oplevet problemer med lidt lange svartider. Det er ikke noget der betyder det helt store, men hvis det er meget afgørende for dig at din hjemmeside loader lynhurtigt hver eneste gang, så skal du måske være opmærksom på dette. Jeg overvåger løbende de forskellige udbyderes stabilitet og svartider, så hvis der sker ændringer eller andet der er værd at berette om, vil jeg naturligvis opdatere denne side.
Indtil da vil jeg gerne give webhosting.dk en anbefaling med på vejen.

Updateringer vedr. webhosting.dk

Den 08.09.2005:
I dag fandt jeg ud af hvis man har glemt sit password hos denne udbyder, så er det svært at komme videre. Andre udbydere har ofte en "glemt password" funktion, hvor man kan få tilsendt sit password igen, men en sådan funktion kan jeg ikke finde hos denne udbyder.