Hosting af hjemmeside hos Azero

Azero er blandt de dyreste udbydere af domæner og hosting af hjemmesider, men er alligevel en af de største på det danske marked. Denne udbyder har tidligere haft problemer med at holde styr på faktureringen af kunder, og vist nok også andre ting, så det er med en hvis skepsis at jeg har bestilt et [produkt] webhotel til 49 kroner pr. måned hos Azero.
Bestillingen af produktet gik nemt, men betalingsdelen var knapt så automatiseret (og dermed knapt så hurtigt) som den er hos mange andre populære udbydere af hosting af hjemmeside. Der gik lige lidt tid inden jeg fik faktura fremsendt pr. mail, og der så kunne betales. Redelegeringen af domænet tog også længere tid end ved de fleste andre udbydere som jeg har prøvet. Jeg modtog redelegeringsmailen kl. 10 dagen efter bestillingen (så det tog jo ikke lang tid, men blot lidt længere end andre steder).
Derefter gik det hurtigt og nemt med at få uploadet min hjemmeside til webhotellet. Man havde dog hele tiden fornemmelsen af at det ikke kørte knapt så strømlinet som ved nogle andre udbydere.

Azero mangler features

Som tidligere nævnt ligger Azero i den dyre ende af markedet, men man får ikke mange features for pengene. I hvert fald ikke på det mindste webhotel som jeg har valgt (og hvis man vælger en større løsning med flere features, så bliver prisen væsentligt højere). Det altafgørende for om Azero er pengene værd, er altså om de er i stand til at tilbyde stabil hosting af hjemmeside. Hvis prisen skal retfærdiggøres skal dette webhotel have en meget høj oppetid. Foreløbig har jeg kun brugt hosting af min hjemmeside hos Azero i et par uger (d. 06.09.2005), så det er for tidligt at sige noget om stabiliteten, men foreløbig har der ikke været nogle problemer. Det tegner altså udmærket!

Denne side opdateres naturligvis løbende, efterhånden som der er nyt at berette om denne udbyder.