Hosting løsning hos UnoEuro

UnoEuro er et af de allerbilligste danske webhoteller jeg er stødt på. I skrivende stund er det muligt at få 1 års webhotel inklusiv oprettelse og flytning af domæne for kun 223 kroner inklusiv moms. Og prisen er ikke bare lav. Man får også rigtigt meget for pengene.

Utrolig nem bestilling og betaling var en af de ting jeg hæftede mig ved, og de oplyser desuden forskellige ting som er rare at vide. F.eks. hvor lang tid der går før webhotellet er oprettet, og hvilken mail redelegeringsanmodningen bliver sendt til (godt at vide hvis det ikke er samme mail som du har angivet i bestillingen). Derudover er det godt at man selv har mulighed for at vælge password.

UnoEuro giver meget for pengene

På trods af den meget lave pris, får mange features hos UnoEuro. Selv på den mindste hosting løsning (som jeg har valgt) er der understøttelse af PHP, MySQL, ASP osv. Det er muligt at oprette et ubegrænset antal mailadresser, og en anden god og vigtig feature er UnoEuro's webmail, som følger gratis med uanset hvilken hosting løsning man vælger. Læs mere om denne udbyders webmail løsning på nedenstående link.

Stabiliteten afgørende for valg af hosting løsning

Uanset hvor mange features man får for pengene, hjælper det ikke meget hvis stabiliteten halter og din hosting løsning ofte er nede. Netop dette er ifølge manges opfattelse et problem for nogle lavpris udbydere. Og det er da sikkert også rigtigt i nogle tilfælde. Jeg har dog endnu ikke oplevet problemer med UnoEuro. Samtidig skal det også siges at det er de færreste webhoteller der fuldstændig undgår problemer med nedetid. Spørgsmålet er blot hvor ofte der er problemer.
Dog skal det siges at jeg naturligvis løbende vil opdatere denne side, hvis der sker ændringer.