Hosting af server hos Struernet

Jeg har i efterhånden et par år benyttet hosting af server hos Struernet. Oprindeligt har jeg dog ikke selv valgt denne udbydere, men blev flyttet over til dem da de overtog en mindre udbyder som jeg var hostet hos.
I starten var der af og til forskellige problemer med f.eks. stabiliteten. Og i disse tilfælde var der ikke altid lige meget hjælp at hente hos Struernet. I nogle tilfælde ville de have betaling for support (og sådan noget er jo ikke helt billigt). Dette trækker naturligvis ned i det samlede billede. Det seneste lange stykke tid har jeg dog ikke oplevet problemer med hosting af server hos Struernet. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår der sidst har været noget galt, så længe siden er det.
Den forbedrede stabilitet kan dog hænge sammen med at jeg flyttede nogle af mine trafik tunge domæner fra serveren, så den bliver altså ikke belastet lige så meget. Hvis dette er tilfældet er det naturligvis heller ikke specielt godt, for så betyder det jo at serveren ikke kan klare særlig stor belastning (og det bør den kunne). Jeg har dog intet belæg for dette, men det er da en mulighed.

Men som det er nu, så kører det i hvert fald som det skal. Hvis jeg alligevel skal nævne noget negativt, så må det være at det til tider kan være lidt forvirrende med den måde de fakturerer på. Jeg indrømmer gerne at jeg ikke altid er lige godt til at huske at betale deres fakturaer til tiden, men deres system gør det heller ikke nemmere at holde styr på hvilke der er betalt og hvilke der ikke er.
Dette kan dog ikke ødelægge mit overvejende positive indtryk af Struernet. Jeg kan varmt anbefale hosting af server hos dem.

Prismæssigt ligger denne udbyder sådan lidt midt imellem. Struernet er hverken blandt de dyreste eller de aller-billigste. Det er min fornemmelse at man får hvad man betaler for.