Anmeldelse af webhotel hos Struer.net

Jeg har flere års erfaring med hosting af server hos Struer.net, og besluttede mig derfor også at prøve et webhotel hos dem til et mindre site. På markedet for webhoteller ligger Struer.net i den lidt dyrere ende. Man får efter min mening ikke specielt mange features for pengene. Hvis du programmerer i ASP er det dog værd at bemærke at følgende komponenter er til rådighed: ServerObjects ASPImage 2.x, Persits ASPUpload 3.0, w3 JMail v. 4.3, Dundas Upload, Dundas Mailer, Dundas PieChartServer, Persits XUpload 2.1.0.1.
Men vil man f.eks. have MySQL eller features som antispam og antivirus så koster det ekstra. Disse ting er ofte inkluderet hos udbydere der er billigere end Struer.net.

Selve bestillingsprocessen var lidt mere besværlig og langsom end andre steder. Det er f.eks. irriterende at man skal sende redelegeringsformular til dem, selvom DK Hostmaster faktisk ikke kræver dette længere (og andre udbydere også er gået væk fra dette).
Derudover syntes jeg deres prisstruktur var lidt svær at gennemskue. De skriver F.eks. "Administrationsgebyr 50 kr." og nedenunder står der så "Administrationsgebyr rabat 50 kr.". Samlet giver det jo nul. Hvorfor så skrive det? Det er blot med til at gøre det lidt forvirrende og mindre gennemskueligt. Og det virker lidt som et dårligt forsøg på at få webhotellet hos Struer.net til at se billigere ud end det egentlig er.

Men bortset fra disse lidt negative ting, så virker mit webhotel hos denne udbyder som det skal. Jeg har endnu ikke oplevet problemer.

En ting du dog skal være opmærksom på, er begrænsningen på trafik. På den mindste løsning (som jeg har valgt) er der f.eks. kun 500 MB pr. måned inkluderet. Så har du mange besøgende bør du være opmærksom på dette.